Werkwijze

Swartwoudt is dé specialist op het gebied van industriële ventilatie, lawaai – en klimaatbeheersing, luchtbehandeling en Rook –en Warmteafvoer (RWA).

Bestaande gebouwen

Allereerst worden de luchttechnische omstandigheden binnen uw productieafdeling(en) zorgvuldig geanalyseerd om zo tot de juiste aanpak komen. In bestaande situaties wordt indien nodig een complete luchttechnische meting (survey) uitgevoerd, om zo gegevens over de warmtelast, en de gebouwconstructie te verzamelen. Vanuit deze analyse wordt in een kosteloos advies een systeemontwerp (met begroting) aan u gepresenteerd, onderbouwd met berekeningen volgende de huidige normen. Analyse, advies, ontwerp, fabricage, montage en service & onderhoud volgen elkaar logischerwijs op. Al deze fasen worden uitgevoerd door projectteams onder leiding van één Project Engineer. U bent daardoor verzekerd van korte communicatielijnen wat een efficiënte afwikkeling van uw project garandeert. Overigens worden al deze disciplines geheel in eigen beheer uitgevoerd.


Werkwijze_opname

Nieuwbouw

Ook voor (industriële) nieuwbouwprojecten is Swartwoudt de juiste partner. Al in het ontwerpstadium wordt met u meegedacht, waarbij het esthetische aspect en de veiligheid voorop staan. Bij nieuwbouw worden theoretische berekeningen gemaakt aan de hand van de beschikbare gegevens en met behulp van ervaringskennis van soortgelijke Swartwoudt projecten.

Referenties

Emax

Voest Alpine

Tata Steel

Hunter Douglas

Royce Rolls

Schiphol Airport

Wärtsila

Farm Frites

Aviko

Bakkersland

British Petrolium

Ikea

Meneba

Sabic

World Trade Center Amsterdam

Unilever

Nestlé

Mepavex Logistics

Giant Europe

Coca Cola

Cummings

Caterpillar

Equinix

Rabobank

Akzo Nobel

Shell